O NAMA

ISTORIJAT

”JONA COMMERCE”DOO je preduzece koje se bavi trgovinom, uvozom i izvozom keramickih plocica, granitne keramike, sanitarija, galanterije i pratece opreme za kupatila. Pored toga, posedujemo i pogon za dekorisanje sanitarije, keramickog posuda i ostalih keramickih, porcelanskih i predmeta od stakla (tanjiri šolje, caše, piksle, cinije i kompletna kupatilska sanitarija).
Preduzece je osnovano 1992.godine, sa sedištem u Beogradu.
Sa razvojem tržišta razvija se i Preduzece “JONA COMMERCE” tako sto siri prodajni asortiman. Možemo slobodno reci da naš salon trenutno raspolaže velikim brojem artikala po veoma povoljnim cenama.
Od pocetka rada pratimo mnoge renomirane gradevinske firme u njihovim završnim radovima sa kompletnim programom za opremanje kupatila i kuhinja, kako u stambenim tako i u poslovnim objektima, kao i u objektima posebne namene.
Ljubaznost svih zaposlenih, kao i mogucnost prevoza robe našim vozilima omogucava brzu i efikasnu uslugu cenjenim potrosacima, što svakako ubrzava i pojednostavljuje proces rada.

Više o “JONA COMMERCE” doo BEOGRAD

Preduzece “JONA COMMERCE” sa sedištem u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 545A, obavlja usluge veleprodaje i maloprodaje od 1990.godine. Izložbeni salon koji se nalazi na istoj adresi predstavlja jedan od najreprezentativnijih te vrste u Beogradu, na prostoru od 200 m² na dva sprata, svi artikli iz našeg prodajnog asortimana su izloženi po svetskim standardima.
Kljucni element uspeha firme je negovanje uspešne poslovne saradnje sa svojim partnerima (kupcima i dobavljacima) kao i svakodnevno kreiranje novih ideja i otvaranje novih tržišnih šansi uocenih veštim analitickim planiranjem i istraživanjem tržišta.”JONA COMMERCE”DOO je preduzece koje je više od 20 godina prepoznatljivo na tržištu po uspešnom poslovanju u oblasti prodaje opreme za kupatila.

Kroz razvijeni sopstveni salon kupatila u Beogradu plasiramo brendove Henkel, Minotti, Armal, Hansa, Real Ceramica, Keros, Kai, Ideal Standard MUREXIN kao i domace proizvodace: Zorka Keramika, Polet-Novi Becej, Keramika Kanjiža, Keramika Mladenovac, Zomar, Polimit Šabac, Roper, što nas cini konkurentnim na domacem tržištu.