O NAMA

ISTORIJAT

,,JONA COMMERCE” DOO je preduzeće koje se bavi trgovinom, uvozom i izvozom keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija, galanterije i prateće opreme za kupatila. Pored toga, posedujemo i pogon za dekorisanje sanitarije, keramičkog posuđa i ostalih keramičkih, porcelanskih i predmeta od stakla (tanjiri šolje, caše, piksle, činije i kompletna kupatilska sanitarija).

Preduzeće je osnovano 1992. godine, sa sedištem u Beogradu.
Sa razvojem tržišta razvija se i preduzeće ,,JONA COMMERCE”  tako što širi prodajni asortiman.

Možemo slobodno reći da naš salon trenutno raspolaže velikim brojem artikala po veoma povoljnim cenama.
Od početka rada pratimo mnoge renomirane građevinske firme u njihovim završnim radovima sa kompletnim programom za opremanje kupatila i kuhinja, kako u stambenim tako i u poslovnim objektima, kao i u objektima posebne namene.
Ljubaznost svih zaposlenih, kao i mogućnost prevoza robe našim vozilima omogućava brzu i efikasnu uslugu cenjenim potrošačima, što svakako ubrzava i pojednostavljuje proces rada.

Više o ,,JONA COMMERCE“ doo BEOGRAD

Preduzeće ,,JONA COMMERCE” sa sedištem u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 545a, obavlja usluge veleprodaje i maloprodaje od 1990. godine. Izložbeni salon koji se nalazi na istoj adresi predstavlja jedan od najreprezentativnijih te vrste u Beogradu, na prostoru od 200 m² na dva sprata, svi artikli iz našeg prodajnog asortimana su izloženi po svetskim standardima.
Ključni element uspeha firme je negovanje uspešne poslovne saradnje sa svojim partnerima (kupcima i dobavljačima) kao i svakodnevno kreiranje novih ideja i otvaranje novih tržišnih šansi uočenih veštim analitičkim planiranjem i istraživanjem tržišta.

,,JONA COMMERCE” DOO je preduzeće koje je više od 20 godina prepoznatljivo na tržištu po uspešnom poslovanju u oblasti prodaje opreme za kupatila.

Kroz razvijeni sopstveni salon kupatila u Beogradu plasiramo brendove Henkel, Minotti, Armal, Hansa, Real Ceramica, Keros, Kai, Ideal Standard MUREXIN kao i domaće proizvođače: Zorka Keramika, Polet – Novi Bečej, Keramika Kanjiža, Keramika Mladenovac, Zomar, Polimit Šabac, Roper, što nas čini konkurentnim na domaćem tržištu.